Adresa: Str. 22 Decembrie 1989
Bl. 32, Sc.2, Ap,4
CRAIOVA, DOLJ

Tel/Fax: 0251-581 790
E-mail:
Web: www.5stars.ro

Program:
Luni    9:30  - 14:30
Marti  12:30  - 17:30
Miercuri    9:30  - 14:30
Joi  12:30  - 17:30
Vineri    9:30  - 14:30

Consultatie Online - eBook
Terapii naturiste
CUM OBTINEM SANATATE CU PRODUSE NATURISTE
Alergam dupa solutii de vinecare ale trupului nostru, sperand In efectele unei pilule care sa rezolve toate bolile. Din pacate nu exista un elixir universal! Acest site va ofera cateva solutii pentru a va simti excelent!
Un medic va poate ajuta cel mai bine cum sa folositi corect suplimentele alimentare in timpul bolilor, cat si pentru prevenirea imbolnavirilor.
Tine numai de dumneavoastra sa doriti sa le aplicati asa cum veti fi sfatuit, In functie de particularitatile fiecarui om.


De ce suplimente nutritive

Medicina alopata, in ciuda progreselor ei uluitoare prin introducerea tehnicilor de varf in explorarea diagnostica si in tratament, este pusa din ce in ce mai des in dificultate in fata bolilor tot mai grave cu care se confrunta. Apar virusuri noi, tot mai greu de contracarat, scade imunitatea corpului omenesc, creste numarul persoanelor care sufera de boli degenerative si de cancer, antibioticele (chiar cele din ultimele generatii) isi fac efectul o anumita perioada, apoi microbii devin rezistenti la ele si trebuie descoperite noi medicamente... Iar toate acestea se produc pe fondul poluarii tot mai accentuate a mediului inconjurator, a stresului, a alimentatiei care nu ne mai asigura toate substantele indispensabile pentru buna functionare a organismului si a modului nociv modern de hranire (de tip fast-food).

Din fericire, exista o solutie care ne poate salva si care s-a raspandit tot mai mult pe intreaga planeta: medicina naturala.

Pentru mai multe detalii click aici


Pentru mai multe detalii despre produsele Forever click aici

MEDICINA ALTERNATIVA: FITOTERAPIE, APITERAPIE

Un medic nu invata din timpul facultatii cum sa foloseasca medicina alternativa asociat la tratamentul medicamentos (alopat). In functie de inclinatiile spre studiu despre alte cai de vindecare ale trupului si sufletului uman, fiecare medic isi completeaza educatia medicala prin cursuri postuniversitare.

AICI puteti obtine informatii despre:
- cand si cum sa folosim unele produse ale stupului de albine: mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca
- de ce si cum se folosesc produsele pe baza de aloe vera (atat pentru sanatate cat si pentru frumusete)
- cand si cum folosim suplimente nutritive si cum le selectam pe cele mai eficiente pentru corpul uman
- programe profesionale de reglarea greutatii corporale si detoxifiere a organismului
- cum imi mentin sanatatea si frumusetea fara sa folosesc medicamente sau alte chimicale

Clik aici si cere mai multe informatii despre metodele de slabit.


Fitoterapia

Fitoterapia - utilizarea plantelor medicinale in scop terapeutic - are o vechime de mii de ani si o eficienta deja dovedita. Ea foloseste plantele sub forma de extracte totale, spre deosebire de medicina alopata care recomanda doar substante extrase din plante.

Tratamentul cu plante medicinale da rezultate foarte bune in afectiunile usoare, functionale sau in stadiile incipiente ale bolilor. In bolile cronice, in care a aparut deja afectarea organica, fitoterapia are un rol adjuvant si poate contribui la o partiala reversibilitate a simptomelor sau leziunilor.

Pentru mai multe detalii click aici

Doresti sa stii mai multe clik aici pentru detalierea probemei tale.


Home | Personal | Servicii | Informatii | Cercetare medicala | Intreaba Medicul