Afla mai multe

Despre Dr. Comisel Gabriela

Medic de Familie

CABINET MEDICAL DE FAMILIE
DR COMISEL GABRIELA

Omul este o creatură foarte complexă.
Gabriela Comisel
Medic de Familie

Prin specializările care le-am facut, îți ofer soluții pentru problemele tale de sănătate.

Sunt medic de familie din 1992 si ofer servicii medicale de prevenție și tratament la peste 1700 pacienți, anual. Prin expertiza mea medicală obținută prin specializari și competențe medicale și îmbogățită permanent prin cursuri de perfecționare, te  ajut să obții soluții la peste 80% din toate problemele tale medicale , economisind timp și energie pentru a avea o viață de calitate și cât mai lungă.

Am ajutat peste 200 medici de familie să își îmbunătățească activitatea medicală și să devină medici mai buni. Acum au încredere să vorbească deschis cu pacientul, să-l înțeleagă, să-și facă un plan mental rapid de formulare de diagnostic prezumtiv, să solicite analizele de care au nevoie pentru stabilirea unui diagnostic final, să prescrie tratamentul corect pentru boala pacientului din fața ta și pacientul să aiba incredere în tine, să respecte ce îi prescrii, și să rezolve rapid problema de sănătate cu care vine în cabinet. Te pot ajuta și pe tine dacă ești medic la început de carieră și cauți un formator de medicina de familie, să devii un medic cu experiență.

Am grupat pe mai multe capitole ajutorul pe care ți-l ofer.

Medic de familie​

Medicina de familie este specialtatea pe care o iubesc cel mai mult. Prin aceasta specializare pe care o am din 1992, pot să ajut orice persoană de la 0 la 100 ani (și peste dacă imi permite), să aibă un corp puternic, un suflet mulțumit și cu bucuria trăirii la maxim a fiecărei zile. Sănătate ta este singurul lucru care contează în cabinetul meu! Fie că ai o boală acută (cu durată până la 7 zile) sau cronică (cu durată de peste 2 săptămâni), găsești cele mai bune soluții aici, ca tu să îți începi o afacere, să muncești la job-ul care-ți place, să călătorești prin toată lumea fără să te simți obosit sau fără să stai cu grijă că inima ta e șubredă sau articulațiile o să te lase în orice moment, să ai energie să te joci cu nepoții tăi.

Am o expertiză de peste 30 ani și asta imi permite să te ajut să înțelegi care este cauza problemelor tale de sănătate, cum o investighezi și care este tratamentul cel mai bun pentru tine, astfel încât tu să ai energie să îți realizezi visele, să te bucuri de apreciere la locul de muncă, să construiești relații pline de bucurie cu toți membrii familiei, să poți să mergi în vacanțele mult visate, și să creezi momente de neuitat și pline de fericire.

Ecografie generală, tiroidă, sâni, părți moi

Ecografii: abdomen intreg, genital, tiroida, sani

Abdomen: ficat, rinichi, glande suprarenale, splina, pancreas, vase, ganglioni abdominali, vezica urinare, genital

Fiecare om este un univers închis într-un corp, iar mirajul descoperirii lui m-a determinat să mă specializez în ecografie generală. Astfel, la fiecare ecografie pe care o fac, găsesc răspunsul la întrebările pe care pacientul le are despre interiorul corpului său: ce structură este afectată și care este gradul de afectare.

Medicina muncii​

Viața noastră este influențată permanent de mediul în care trăim și muncim. Ca să știu cum să te adaptezi cât mai eficient la condițiile de viațăși muncă, m-am specializat în medicina de întreprindere.

Ce este medicina de întreprindere? Ei bine, este acea parte a medicinii, care monitorizează condițiile de muncă și apariția bolilor generate de profesia pe care o ai. În funcție de starea ta de sănătate îți recomand ce măsuri să iei pentru a preveni îmbolnăvirea și soluțiile adecvate pentru adaptarea corectă la condițiile de muncă de la serviciu.

De exemplu, dacă lucrezi într-un mediu toxic, dacă faci eforturi fizice mari sau muncești la temperaturi extreme, te îndrum cum să eviți apairiția unor boli generate de acești factori.

Cât despre condițiile de trai de acasă, uite cu ce te ajut: cum eviți anumite accidente casnice, cum te protejezi de substanțele de curățenie toxice, expuneri la frig sau caldură excesive.

Conferințe, cursuri medicale de specializare

Din totdeauna am fost curioasă de ce este în jurul meu, îmi plăcea să privesc oamenii și să ghicesc ce simt. Iar această dorință de cunoaștere continuă, m-a determinat să studiez, să particip la conferințe cu diferite lucrări de cercetare. Toate acestea ca să-ți dau cel mai bun răspuns medical la bolile care apar la un moment dat în corpul tău.

Pentru că îmi actualizez permanent cunoștiințele medicale și folosesc tehnologie de ultimă generație pentru investigații, îți interpretez rezultatele și îți ofer  cele mai moderne tratamente.

Participari la Conferinte Medicale

Doctor în științe medicale

Mă pasionează modul în care psihicul uman crează realitatea în care trăim, bolile pe care le căpătăm, în cursul vieții, datorită gândurilor noastre. Și de aceea în 1995 mi-am dat doctoratul în “Psihosomatica femeii gravide”.

Această experiență de cercetare m-a învățat cum să obțin și să folosesc informații medicale bazate pe dovezi științifice la fiecare pacient. Astfel, diagnosticul și tratamentul pe care ti-l ofer se bazează pe cercetare medicală, nu pe păreri personale, fără acoperire științifică.

Fundația Centrul Național de Studii pentru Medicina de Familie

Împreună cu un grup inimos de medici de familie, am creat Fundația Centrul Național de Studii pentru Medicina de Familie (CNSMF). Am căutat soluții la cele mai dificile întrebări din practica medicului de familie. Am fost printre primii care am creat ‘’Ghiduri de practică medicală’’,pentru medicii de familie. Astfel practica medicului să se bazeze pe date științifice, să poată fi măsurabilă, controlabilă.

Tu poți să fii liniștit că atunci când intri într-un cabinet medical de familie (care aplică aceste ghiduri de practică), indiferent de medic, să primești aceleași servicii medicale de calitate.

Medic instructor formator pentru medicii de familie

Pregatesc rezidenti de Medicina de Familie – sa iubeasca aceasta specialitate medicale si sa o faca la cel mai inalt nivel profesional

Tot prin Centrul Național de Studii pentru Medicina de Familie, am urmat cursuri de pregătire ca medic formator pentru medicii de familie. Ajut medici de familie tineri să înțeleagă și să aplice cât mai corect medicina practicată în cabinetele de medicină familie, să facă cercetare medicală de calitate, să managerieze un cabinet medical de familie, să poată preda cunoștințe medicale altor medici. Iar acest schimb de experiență între generații ne ajută să ne cunoaștem mai bine, să lucrăm împreună mai conectați și mai eficient pentru pacient.

Cel mai mult de câștigat ai tu, ca pacient, că poți beneficia de aptitudini medicale deosebite atât de la medicii tineri, cât și de la cei mai experimentați.

Mamă​

Familia mea este foarte importanta pentru mine: ma sprijina si ma motiveaza sa fiu mai buna

Sunt mama din anul 2000 și asta m-a ajutat să înțeleg nevoile unei gravide, ale unei mame care naște de curând, provocările date de educația, creșterea și înțelegerea copilului. Pentru copilul tău îți ofer servicii medicale adecvate fiecărei grupe de varstă. Iar pentru relația ta cu copilul îți ofer soluții practice, de rezolvare a conflictelor pe care le ai în timpul educării, stimulării și valorizării permanente a copilului tău.

Terapii naturiste

Orice boală, în stadiu inițial se poate vindeca cu ajutorul naturii. Îți spun despre tratamente naturale pe bază de Aloe Vera, reglarea greutății corporale fără medicamente, îmbunătățirea imunității (puterea de apărare la diferite boli) a corpului, pe cale naturală.

Cursuri online pentru Sănătatea Inimii

Cursurile mele te ajuta sa obti sanatatae perfecta

Am creat pentru tine cursuri online pentru informarea medicală, prin care poți să rezolvi de acasă, rapid, probleme medicale ale inimii, fără să mai pierzi timpul pe la cabinete. Am pus aici cunoștiințe medicale de bază, pe care toți ar trebui să le avem, dotare minimă de urgență acasă, aptitudini de monitorizare corectă a tensiunii arteriale, cum să folosești medicamentele indicate de medic, cum să te pregătești pentru întâlnirea cu un medic, ca să fie foarte eficientă pentru tine, și mai ales, am vorbit despre cele mai frecvente complicații ale îmbolnăvirii inimii.

Manager de cabinet medical

Vino cu incredere in Cabinetul nostru: Baza de date medicala este securizata

Sanatatea ta este foarte importanta pentru noi

Eliberam in contract cu CAS Dolj: trimiteri, concedii medicale, retete medicale

Prioritar pentru mine este să organizez acest cabinet medical să funcționeze atât de bine, încât să:

  • Îți ofere siguranță, confidențialitate pentru ce ne spui când ești în cabinet
  • Găsești aici medode de investigații care ți se potrivesc,pentru a afla cât mai repede un diagnostic sigur și corect prin – ecografie, electrocardiografie, înregistrarea continuă, ambulatorie a tensiunii arteriale, oscilometrie, pulsoximetrie, tensiometru, determinarea greutății corporale, a indicelui de masă corporală, a înâlțimii. Pentru că am un cabinet dotat corespunzator, tu ca pacient economisești timp, energie și bani când vrei să știi ce problemă medicală ai și cum să o rezolvi.

DE CE FAC ASTA?

Pentru mine, să fiu medic este o vocație, o dorință, o mulțumire extraordinară că pot să fac ceva extraordinar pentru cei de lângă mine. Medicina îmi umple viața prin studiu, muncă la cabinet, schimb de experiență cu alți colegi medici. Când sunt într-o consultație, pot coborî în interiorul omului, pot scoate buba care îl supără, iar vindecarea vine ca o bucurie și pentru mine și pentru pacient. Prin ajutorul pe care îl dau oamenilor, îl simt pe Dumnezeu foarte aproape de mine, și mă umplu de fericire.

De aceea să fiu alături de tine este o provocare, o responsabilitate, dar care aduce mulțumire și liniște sufletească.

HOBBY- URILE  îmi dau liniște interioară ca sa te pot asculta și înțelege, atunci când ai nevoie de mine.

Îmi place să citesc, să trăiesc experiențele personajelor din cărti, să mă bucur alături de ele. Liniștea care coboară în jurul meu, mă face să ajung la înțelegerea lumii, să pot să îi ințeleg pe pacienții mei.

Îmi place să ascult muzică clasică sau care imită natura, căci îmi potolește gândurile, tristețile, neliniștea.

Mă relaxez foarte bine în timpul rugăciunii sau a meditației și îmi rezerv timp zilnic pentru ele.

Îmi place să râd, să gătesc, să cobor în  grădină, alături de plante.

Sunt aici pentru tine, cu recunoștință că alegi sănătatea!

Prezentare Video

Play Video